חדשות 13
ראשי חדשות
פוליטי-מדיני-ביטחוני
חדשות בארץ
חדשות בעולם
כלכלה וצרכנות
פרשנות ודעות
כל תוכניות חדשות 13
תוכניות רשת 13
הישרדות
משחקי השף
פטריק
פאסוורד
הצינור
העולם הבוקר
פותחים יום
שי-she עם מוטי רייפ
דוקו רשת
לכל תוכניות רשת 13
מדורים
סלבס
חדשות הביזאר
יאמיז אוכל
Mood תיירות
שנה לטבח 7.10
הגיבורים של כולנו
רציתי לספר לך
זיכרון ברזל: מילים אחרונות
השותפים
השותפים של הישרדות
השותפים של משחקי השף
לכל השותפים שלנו >
SPOT 13
רשת של גיבורים
הוועידה הפיננסית של ישראל
ועידת עתיד ההייטק Tech Vision
תחרות הסטרטאפים של ישראל
ועידת הגאווה של ישראל 2022
ועידת ישראל לחדשנות ברפואה
ועידת הביוטי TECH
ועידת ההייטק 2022
לכל הוועידות >>
לוח שידורים
צרו קשר
צרו קשר
פרסמו אצלנו
מדיניות פרטיות
דרושים ברשת 13
הרשמה לתוכניות
סמארט TV | מדריך למשתמש
LIVE
חדשות 13
תוכניות רשת 13
מדורים
השותפים
SPOT 13
לוח שידורים
צרו קשר
עמית אהרנסון
ראשי
עמית אהרנסון
עמית אהרנסון
כתב תרבות אוכל בחדשות 13. מגיש פינת "שיטת השקשוקה" במהדורה המרכזית
המסעדנים לא נשברים למרות הקושי: "אין זמן טוב לפתוח כאן מסעדה"
עמית אהרנסון
|
14.09.2023
יש לנו איביזה: המסעדה של שף יוסי שטרית באי המסיבות
עמית אהרנסון
|
05.08.2023
שף במבחן: האם הפסטה של "טומטומטו" שווה המתנה של שעה בתור?
הצינור
,
עמית אהרנסון
|
18.08.2022
דווקא עכשיו: המסעדות שנפתחות בהשקעה של מיליונים - חרף המשבר
עמית אהרנסון
|
13.07.2020
"הבנתי שעקצו אותי": השף שהסתבך עם עבריינים – חוזר לקדמת הבמה
עמית אהרנסון
|
25.06.2020
"מחזירים את הקהל הערבי": המהפכה הקולינרית בשוק הפשפשים
עמית אהרנסון
|
18.06.2020
"שגרה חדשה": השמיים סגורים, אין תיירים - והמסעדנים מפסידים
עמית אהרנסון
|
11.06.2020
המסעדות שניצלו את משבר הקורונה - כדי להמציא את עצמן מחדש
עמית אהרנסון
|
04.06.2020
אחרי חודשיים וחצי: פתיחת המסעדות מחדש - תחת מגבלות הקורונה
עמית אהרנסון
|
27.05.2020
בדרך לגל שני? חשש מהתפרצות נוספת - כבר בשבועות
הילה אלרואי
,
נדב איל
|
27.05.2020
הגשה לשולחן או חדר פרטי: איך ייראו חדרי האוכל - ללא בופה?
עמית אהרנסון
|
21.05.2020
כמו במסעדה: כך מכינים אוכל כמו שפים - גם אם לא יודעים לבשל
עמית אהרנסון
|
14.05.2020
"נס בימי הקורונה": השפים שמתרגלים לבשל בלי לפגוש את הסועדים
עמית אהרנסון
|
05.05.2020
מנגבים מהבית: כך מתמודדים הישראלים עם סגירת החומוסיות
עמית אהרנסון
|
29.04.2020
"הפכנו למטבח רפאים": ענף המסעדנות מסתגל למציאות בצל הקורונה
עמית אהרנסון
|
22.03.2020
גדול, מושחת - וכשר: כך הפך ההמבורגר למלך של האוכל בישראל
עמית אהרנסון
|
04.03.2020
אבק כוכבים: שף גל בן משה זכה בכוכב מישלן בגרמניה
עמית אהרנסון
|
03.03.2020
כלים תואמים, מפה לבנה ומנות אישיות: שובן של מסעדות היוקרה
עמית אהרנסון
|
27.02.2020
בין נוסטלגיה לחדשנות: המסעדות המשפחתיות שעוברות מדור לדור
עמית אהרנסון
|
20.02.2020
שום-בצל: המסעדנים שלא חוששים לפתוח עסק במקומות "מקוללים"
עמית אהרנסון
|
13.02.2020
"דרום אדום" קולינרי: פריחת סצינת אוכל הרחוב בעוטף עזה
עמית אהרנסון
|
05.02.2020
פחות עגבניות - יותר לפת: ירקות השורש הופכים למנות גורמה
עמית אהרנסון
|
31.01.2020
עדיף מחלומות במגירה: הטבחים שפותחים מסעדה - למרות הקשיים
עמית אהרנסון
|
23.01.2020
חריף, אקזוטי ומלא בקארי: הישראלים מגלים מחדש את המטבח ההודי
עמית אהרנסון
|
16.01.2020
הסוף לארוחות השחיתות: האם המסעדנים מודאגים ממדבקות הבריאות?
עמית אהרנסון
|
09.01.2020
פשמק, חרצ'ו וסוויקולניק: האוכל הרוסי שמנסה לכבוש את הישראלים
עמית אהרנסון
|
02.01.2020
גומבר, טרחון ושמייגלה: המסעדות שמוכרות את הדגים שלא הכרתם
עמית אהרנסון
|
25.12.2019
הו כינרת שלי: מסעדות הגורמה שכולן על טהרת המטבח הטברייני
עמית אהרנסון
|
18.12.2019
"יש לזה ערך מוסף": מסעדות השף שמחליפות את הקפיטריה במוזיאון
עמית אהרנסון
|
13.12.2019
לאחר שנת הפסקה: מלך הקבב מנצרת חוזר למטבח - עם מסעדה חדשה
עמית אהרנסון
|
05.12.2019
"הראשון למסיק": כך חוגגים במסעדות את שמן הזית הראשון לעונה
עמית אהרנסון
|
28.11.2019
עלה ירוק במטבח: כך הפכו עשבי התיבול ללב המנות הישראליות
עמית אהרנסון
|
21.11.2019