הכפר ורדונו הוא כפר קטן ומנומנם ברוב ימות השנה. פעם בשנה, בסתיו, עונת פטריות הכמהין הלבנות מגיעה לשיאה ואז לכמה שבועות הופכת העיר אלבה ומחוז איטליה כולו לפסטיבל שוקק של חגיגות הכמהין, הפטריה הנדירה שמחירה יקר מזהב. לפני כמעט 30 שנה התארח אהרוני במסעדה בכפר לארוחה אותה הוא זוכר כאחת מהטובות שאכל בחייו. היום הוא מביא את גידי, בשיא עונת הכמהין, כדי לשחזר את החוויה
אהרוני וגידי נוסעים לסונובה קירי ויוצאים למסע קולינרי חד פעמי עם אחת השפיות המוכשרות בעולם שהקדישה את חייה לעבודה עם תושבי האי ולבישול לאורחי הריסורט, עם מסעדה ללא תפריט, שכל המנות המוגשות בה מורכבת ממה שגדל על האי
אהרוני וגידי נוסעים לרג'סטאן, מקום בו אגדות אלף לילה ולילה הם עדיין מציאות קיימת, עם ארמונות, נמרים, מדבריות ומשתאות פאר. הם יתארחו בארמון משפחתי שהפך למלון בוטיק ייחודי המציע סוויטות, טיולי ספארי ומסעדה פרטית המגישה מנות ממטבח המהרג'ות המלכותי
אהרוני וגידי במסע רווי בצקים ויין בעקבות המטבח הגרוזיני. איך יצלחו את ה"סופרה" המשתה הגרוזיני המסורתי שכולל שירה ריקודים ובעיקר - כמויות אדירות של אוכל ושתייה?
אהרוני וגידי מגיעים לסינגפור, שם הם מבקרים במסעדת מישלן בעלת כוכב אחד. ובנוסף גם טועמים לראשונה מעדן צפרדע מקומי
אהרוני וגידי נוחתים בפולין ומבקרים ביריד אוכל פולני ועל הדרך מבינים שכל מה שסופר על האוכל הפולני פשוט לא נכון | צפו בפרק המלא
אהרוני וגידי נוחתים בתאילנד ומגלים מאכלים שהעולם עוד לא טעם
אהרוני וגידי מבקרים באנגליה, שם הם מנסים להתרגל לנסיעה בצד שמאל, מבקרים בשוק של מנצ'סטר ומגלים את המטעמים המקומיים