ישראל אהרוני וגידי גוב יוצאים למסע חווייתי חובק עולם בעקבות אוכל רחוב. את המסע שלהם הערב הם מתחילים בויטנאם
אהרוני וגידי מגיעים לבורמה, שנפתחה למערב אך לפני כמה שנים. מסע שמתחיל בסלט עלי תה וחטיפי טופו שעשוי מחומוס ונגמר אצל בני שבט האינת'ה, יצרני הטופו, באגם אינלה הקסום, ואצל שבט הדאנו מגדלי התה המקומיים
השבוע אהרוני וגידי מגיעים למרוקו ויוצאים למסע בעקבות הקוסקוס והטאג'ין, מסע שמביא אותם ממרקש הגועשת והצבעונית ועד לשבטי הברברים בלב הרי האטלס
אהרוני וגידי מגיעים להודו למסע בעקבות גבינת הפאניר. מסע שמתחיל בדלהי הסואנת ומסתיים למרגלות ההימליה. בדרך הם מבקרים אצל שבט של רועי בקר, הגודג׳אר, סועדים עם מאות עולי רגל במקדש הסיקי הגדול בעולם וגם, גידי חווה על בשרו את נפלאות המספרה ההודית
אהרוני וגידי מגיעים לתאילנד למסע בעקבות הקארי ומאכלי הים. הם מצטרפים לדייגי המקרלים, מגלים את שולי הצדפות ומכינים קארי בייתי. בדרכם הם פוגשים בשלנית ביתית שמחזירה את אהרוני לימיו כמתלמד צעיר במטבח ושף מפורסם שמבשל מנה אחת בלבד
אהרוני וגידי מגיעים להרים השמימיים במחוז שינג׳יאנג שבמרכז אסיה. באזור חיים נוודים מונגולים וקזחים לצד האויגורים יושבי הקבע. רועי צאן מול חקלאים. חיטה וכבש. איזה מתח מייצר המפגש בין שתי צורות החיים? ואיזה אוכל יחודי נוצר מהמתח הזה?