השף צ'רלי פדידה והשחקן דביר בנדק בתכנית המתמקדת בעולם הבשר. הפעם הם מבקרים בטייבה ומגלים שיטת בישול עתיקה לבישול בקר בבור באדמה. בנוסף הם מכינים מתכוני אוסובוקו, אסאדו ובריסקט חזה עגל
צ'רלי ודביר מגיעים למקור - אל מגדל הבקר. נבקר את הבקר ברפת, נדבר עם מגדל בקר וותיק שאוהב את הפרות שלו, נסביר על זני הבשר ומה מיוחד בהם. צ'רלי ודביר בממלכת הבשר לצפייה ישירה
השף צ׳רלי פדידה והשחקן דביר בנדק חוקרים את תרבות הבשר בארץ. צ׳רלי לוקח את דביר למקומות שונים בארץ ואת מה שלמדו בשטח הם מיישמים במטבח, בבישול משותף. הפעם נבקר את היינן הוותיק והמוערך עמיחי ביקב שילה, נלמד על מקורות היין, דרך הכנתו והתאמה של יין לבשר. בפרק הזה נלמד להכין: סינייה עם טחינה מוקרמת, המבורגר שחיתות קציצות של דביר, הפרק לצפייה ישירה
"השף צ׳רלי פדידה והשחקן דביר בנדק חוקרים את תרבות הבשר בארץ. צ׳רלי לוקח את דביר למקומות שונים בארץ ואת מה שלמדו בשטח הם מיישמים במטבח, בבישול משותף. הפעם מוקדש לאוכל רחוב ובו נבקר במסעדה מיוחדת שמגישה מנת בשר בתוך תפוח אדמה אפוי, ובמעשנה מיוחדת באור יהודה