השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו" האשדודית, יוצא אל הים בעקבות הדגים הישראליים והיום הוא בנמל של עכו העתיקה מבשל ביחד עם שף מיכאל גרטופסקי: פסטה קלמרטה סרדינים וזוקיני, בר ים "אקווה פאצה" וכריך אנשובי
השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו" האשדודית, יוצא אל הים בעקבות הדגים הישראליים והיום הוא בחוף אשדוד מבשל עם נאיפה מולא: קובנייה אינטיאס וצ'ימיצ'ורי עלי גפן, לברק עם ירקות צלויים וסלט מצילים
השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו" האשדודית, יוצא אל הים בעקבות הדגים הישראליים והיום הוא מבשל במרינה של אשדוד ביחד עם שף תומר טל: אינטיאס על פיתה שרופה, פסטה לוקוס תרד ואפונה וכריך דג מרוקאי