השף אביב משה פותח מעדניה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. והפעם: קוקטייל ״אפל צ׳אי״, קבב דגים וצזיקי, מרק עגבניות עם כדורי בשר, והשף יאיר פיינברג מתארח במעדנייה ויחד הם מכינים צלי בקר בוואקום
השף אביב משה פותח מעדניה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. קוקטייל ״תפוזעתר״, חציל בקראסט גבינות וחלמון כבוש, כרעיים בתבשיל ארטישוק וקוסקוס, והשף אריק ברגר עם סינייה קבב דג ים
השף אביב משה פותח מעדניה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. קוקטייל ״סאוור ליצ׳י״, פיצת כתר חגיגית, אטריות אורז וראגו בשר אסייתי, והקונדיטורית רחלי ור-ניר עם מיני עוגות יוגורט וקינמון
השף אביב משה פותח מעדנייה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. קוקטייל ״למון פפר״, ״בקלאווה״ חלומי, פסטה ראגו פטריות וכמהין, והשף אבי שטייניץ עם קדרת אונטריב וירקות של סתיו
השף אביב משה פותח מעדנייה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. קוקטייל ״דייט ראשון״, קפרצ׳יו חצילים בטחינת יוגורט וממתק תמרים, רוסטביף עם בטטות מקורמלות בטריאקי ובוקצ׳וי, ושף יאיר פיינברג עם טירמיסו בעיטור פניני קפה
השף אביב משה פותח מעדנייה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. קוקטייל ״גוד מורנינג״, מרק כרישה, תפוחי אדמה וגבינות וטוויל פרמז׳ן, נודלס דגים, והשף-קונדיטור אורגד רואש עם קרייזי שוקולד
השף אביב משה פותח מעדנייה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. קוקטייל ״נורמנדי״, ספגטי שום ועגבניות על פונדו פרמז׳ן, גלידת שוקולד ופניני קרנץ קרמל מלוח, והשף גיא לסניצקי עם פורקטה עוף
השף אביב משה פותח מעדנייה עם מתכונים ביתיים וטאץ׳ של מסעדה. קוקטייל ״דה קסיס״, ברוסקטה של קריספי חלומי ותאנים בקסיס, חזה הודו ברוטב עגבניות וחזה אווז מעושן עם פתיתים בורגול, והקונדיטורית רחלי ור-ניר עם מילפיי מסקרפונה וגנאש רובי