שמרים | השף מאיר דנון מלמד איך לא לפחד משמרים, ומכין בוסטוק קינדר ואגוזי לוז, טיפ קולינרי להכנת בריוש בקופסת שימורים, וגם בוגרת בית הספר סופיה טייב מגיעה להכין פוקצ׳ה תפוחי אדמה ולימונים כבושים
השף מאיר דנון מלמד איך לכבוש ולשמר, ומכין סלמון בכבישה ביתית ברוטב עשבים, טיפ קולינרי להכנת קונפי ברווז וגם השף דיוויד פרנקל מגיע להכין מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז וירקות
השף מאיר דנון מלמד להכין כמה סוגי רטבים, ומכין גלילות עוף ממולאות וקוסקוס ירוק, טיפ קולינרי להכנת רוטב בשמל, וגם הילה אלפרט מגיעה להכין לזניית חצילים ועגבניות
השף מאיר דנון מלמד את עקרונות הבישול ברוטב, מכין קדירת דגים ברוטב בויאבז, טיפ קולינרי לפנקוטה, וגם השף חגי לרנר עם מתכון לפולד ביף בטורטייה
השף מאיר דנון מלמד את עקרונות הצלייה ואיך לבחור נתחים של בשר, מתכון לרוסטביף צלעות בקר וירקות צלויים וגם השפית סבינה ולדמן עם לברק ממולא צלוי בתנור
השף מאיר דנון מלמד את עקרונות הטיגון בשמן עמוק ומכין ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק, וגם השפית נוף עתאמנה מגיעה להתארח ומכינה מועג׳נאת מקלייה
השף מאיר דנון מלמד איך להכין סופלה לואקר חם, טיפ קולינרי להכנת מרנג אפוי, וגם הקונדיטור מיקי שמו מגיע להתארח ומכין וריאציה של קונקורד – עוגת מרנג ושוקולד
השף מאיר דנון מלמד את עקרונות האידוי עם טיפ מיוחד לאידוי דג במיקרו וכנפי עוף ממולאות ומעושנות, וגם השפית לילך רווה עם כיסוני טפיוקה ועוף מתוק מהמטבח האסייתי
השף מאיר דנון מלמד להכין טורט עלים של סלמון ותרד, טיפ קולינרי להכנת בצק עלים מהיר, וגם הקונדיטור ליאור שטייגמן עם טארט פירות אדומים וקרם פיסטוק
השף מאיר דנון מלמד את עקרונות הטיגון במחבת, מכין סטייק אנטרקוט צלוי במחבת עם תפוחי אדמה ופטריות, טיפ קולינרי להכנת ציר דגים וגם השפית סבינה ולדמן מגיעה להכין פרידה עם שומר ורוטב אניס