השף רז סלע יוצא מגבולות תל אביב למסע ליקוט-בישול ברחבי הארץ. היום יבשל רז ברמת הגולן עם בשר מקומי: תבשיל שריר ושורשים, מרק עצמות וזנבות, לקט ירוקים חרוכים וסשימי פורל עם קרם תרד
השף רז סלע יוצא מגבולות תל אביב למסע ליקוט-בישול ברחבי הארץ. היום יבשל רז בבית הלל עם פטריות ליקוט: רוסט באש גלויה, שווארמה פטריות עם טחינה, טוסט פטריות וגבינות עזים ופורל בחמאת קוקוס
השף רז סלע יוצא מגבולות תל אביב למסע ליקוט-בישול ברחבי הארץ. היום יבשל רז בקיבוץ דן: פורל מעושן בענפי זית וברוסקטה, פורל סוכריה קבור באדמה וטרטר בקר וקרם עלי חוביזה
השף רז סלע יוצא מגבולות תל אביב למסע ליקוט-בישול ברחבי הארץ. היום יבקר רז במחלבה וגם יבשל בשטח: מחרוזת סלקים עקומים, דלועים של חורף עם טחינה קארי וביסים של פלדה בבישול ארוך